Saturday, May 5, 2012

just saying

hyeeee , i'm back for long long long year ago , haha ! year ago lah sgt , nk story skit jew nie , klau kau sudi nk bace lah kn ,

k mlm smlm aq mimpi bende yg xsepatutnyer aq mimpi , aq nk mimpi yg elok2 jew , tpi bleh plak mimpi mcm tu , mimpi about someone i love yg dier sudah taken by someone , urmmm , k mimpi mainan tidur rite , harap ia xkn jdi kenyataan , klau kenyataan , urmmm , ok aq terime seadanya ,

btw for you MAI , walaupun kte mcm jarang2 tego n chat or blablabla tu , aq nk kau tahu yg aq sayang at kau , aq harap hati aq terbuka untok kau dgn ikhlas n jujur , k byeeeee ,

1 comment:

  1. Alah , mimpi je pun . takkan terjadi nyeee :D

    ReplyDelete